mandag den 7. december 2009

Inspirerende underviser

Søndag den 6. december gæstede en inspirerende og dygtig bibellærer kirken. Det var Anders Ova fra Mariager, som forkyndte og underviste om, hvordan Guds taler til os mennesker og hvor naturligt Han ønsker at tale til alle sine børn i dag. De gamle skal drømme, de unge se syner og børnene skal profetere.
Efterfølgende mødtes menighedsrådet med Anders Ova, hvor de gennem samtale og dialog talte om den kristne kirkes udfordringer i dagens Danmark, og der var tid til bøn og betjening af hinanden.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Et kristent problem
Thahiti katastrofen
Kristendommen er enestående blandt verdens religioner – sådan at forstå, at kristendommen er den eneste religion, der aldrig har kunnet løse det ondes problem teologisk.

Den nikænske trosbekendelse siger: “Jeg tror på én Gud, den almægtige Fader, himmelens og jordens, alt det synliges og usynliges skaber.” Og det siges om Guds søn, at han er den, “ved hvem alt er skabt.”

Og samtidig findes der åbenbart noget i verden, som Skaberen ikke har skabt. Der findes noget, som den almægtige Fader aldrig har villet. Der findes noget, som Gud græder hjælpeløst over for. I skaberværket har noget sneget sig ind, der ikke er af Gud.

Det ligner en regnefejl af så kosmiske dimensioner, at dens ophavsmænd burde være dumpet i filosofi allerede i gymnasiet.

Og mange mennesker oplever det sådan, at det er Gud selv, der er dumpet

Anonym sagde ...

Det onde og lidelsen er et problem for os. Uanset hvilke forklaringer vi kan finde og hvordan vi kan retfærdiggøre det onde. Lidelsen gør nemlig ondt på os. Og hvis jeg er kristen kan det være særligt svært, for jeg tror jo på en almægtig og kærlig Gud. Hvordan hænger det sammen?