søndag den 13. december 2009

Festgudstjeneste med dåb

Enhver dåbsgudstjeneste er en festgudstjeneste - og dåbsgudstjenesten søndag den 13. december var ikke en undtagelse. En unge kvinde, der er kommet i kontakt med kirken gennem gospelkoret, har erfaret Guds altomsluttende kærlighed i hendes liv. Hendes liv er blevet forvandlet og hun beskriver selv, hvordan hendes sande indre personlighed, er kommet frem. Som en naturlig følge heraf, havde hun valgt at lade sig døbe og blive en del af fællesskabet i menigheden her.
I baptistkirken praktiserer vi, hvad der kaldes "troendes dåb". Dvs. vi døber kun personer, der er kommet til en personlig tro på Gud og derfor ønsker at markerer denne beslutning ved at lade sig døbe.
Foruden dåben havde vi også glæde af at optage en anden kvinde, som er tilflyttet vores menighed, fra en anden frikirke i Jylland.

1 kommentar:

Dorte Lund sagde ...

Linda er et levende eksempel på hvad Gud har gjort for hende. Det kan også ske for alle vi andre, hvis vi er åbne overfor GUD, og hvad han har at sige os.
Jeg VIL UTROLIG GERNE OPFORDRE ALLE DER KOMMER I VORES KIRKE,til AT HAVE FOKUS PÅ GUD -og ikke alt muligt andet.Både i denne forandringstid, men i al evighed fremover. Havde vi alle fokus rettet mod GUD, var det unødigt at snakke bagateller.
Med kærlige hilsner Dorte Lund