onsdag den 14. maj 2008

4/5-08 Besøg af Inge og Hans Berntsen

Søndag den 4. maj havde kirken besøg af Inge og Hans Berntsen, der nu i 26 år har afholdt møder i Danmark, og bedt for tusindevis af mennesker.
Inge fortalte om nogle af de mange mirakler, parret har oplevet under deres missionsrejser i Grønland. Hans lagde i sin tale særlig vægt på, at alle Guds løfter er samlet i Jesus - og derfor er der kraft i navnet Jesus - en kraft der sætter fri, frelser og helbreder. Mange skæve rygge blev rettet op denne formiddag, blandt andet på en mand jeg talte med, der havde humpet i 10 år pga. dårlig ryg. Hans ansigt bar tydeligt præg af, at han var blevet berørt af en kraft, der langt oversteg både hans forstand og fantasi - og han fik et nyt perspektiv og en ny livskvalitet med sig hjem!

Der blev samlet ind til en ny skole i Tanzania, som Inge og Hans har taget initiativ til at bygge op under en af deres missionsrejser til Afrika. Skolen vil blive åbnet her i løbet af foråret og kan rumme ca. 250 børn, hvoraf de fleste har mistet en eller begge forældre pga. AIDS.

Under Gudstjenesten blev der lavet optagelser til et program med Inge og Hans, der sendes tegnsprogstolket på DR1 den 17. maj kl 11.15 under titlen "Tidens tegn".

Ingen kommentarer: