tirsdag den 12. februar 2008

10/2-08 Endnu to gode anledninger

I søndags havde vi to rigtige gode anledninger i kirken. Det var de to gudstjenester, der dannede rammerne for disse anledninger. Ved morgengudstjenesten kl. 9.30 havde vi barnevelsignelse af lille Klara. I kirken, gør vi som de fleste frikirker her i landet, samt i langt størstedelen af kirkerne verden over - vi velsigner de små børn - vi døber dem ikke. Dåben finder sted, når den enkelte selv ønsker at blive døbt og derved tilkendegive, at de ønsker at følge Jesus.


At velsigne betyder i bund og grund blot, at ønske det bedste for den man velsigner. Og det ønsker vi for alle børn. I søndags fremkom vi derfor med vore ønsker til Gud, for den lille Klara.
Ved gudstjenesten kl. 11.00, var det nogle af de unge fra kirken, der ledte og stod for gudstjenesten. Prædiken bestod af 4 vidnesbyrd fra forskellige personer, der havde fået til opgave at beskrive, hvordan Gud var i centrum i hhv. på deres studier, i deres familie, på arbejdspladsen og sluttelig gennem smerten. Der blev givet god tid til tilbedelse, mens alle kunne gå rundt til de forskellige "stationer" rundt om i kirkerummet. Af stationer kan bl.a. nævnes nadver bagest i kirken, en hvor man kunne sømme en seddel fast til et stort træ kors etc. Alle - såvel unge som gamle - var dybt berørt af det Guds nærvær, som vi oplevede. Tak til Gud og til dem, der trak det store læs med at arrangere denne gudstjeneste.


Skriv gerne en kommentar om, hvordan du oplevede denne gudstjeneste.

2 kommentarer:

Christoffer Wilki sagde ...

Som en fra menigheden sagde til mig den anden dag, så var det en "...meget meningsfuld måde at være gudstjeneste på!"
Det syntes jeg er utrolig sigende. Det fede var netop at folk selv var med til at skabe gudstjenesten. Vi var gudstjenesten. De 4's erfarings-deling var rigtigt givende og dejligt jordnært. Jeg var lidt spændt hvordan de kreative stationer ville forløbe, så det var bare fedt at de blev brugt under hele gudstjenesten. Og de relative lange tilbedelses-sektioner var også super fede! Fedt bare at 'soake' i Guds nærvær!

Bless! Christoffer Wilki

Anonym sagde ...

Jamen helt igennem fedt. Andet kan ikke siges. Gud var stærk tilstedet og rigtig flot arb fra chris og sine som trak i alle snorene. Fantastisk og se Gud bruge de unge til så meningsfyldt arbejde. Amen!