fredag den 4. marts 2011

C.A.R.'s årsberetning 2010

Ved en beklagelig fejl kom C.A.R.´s årsberetning ikke med i årsskriftet, så her kommer den.

2010 var et travlt år for C.A.R. Vi har haft en masse og se til. Vi har haft omkring 50 biler igennem værkstedet, men der er en hel del som ikke er blevet noteret. Så der er gang i værkstedet, som også er blevet lånt ud en del gange, uden jeg nødvendigvis har været der. Men der er også sket meget uden for C.A.R.´s fire vægge i år. For det første har vi fået sammensat en bestyrelse bestående af Klaus Andersen, Bjarke Skriver, Rune Lindahl og mig. Dejligt med nye kræfter og ideer.

Som de fleste jo nok har hørt, så vandt vi Årets Initiativpris fra Kristeligt Dagblad, hvor vi vandt ud fra 160 andre spændende aktiviteter i Danmark. Der havde vi en dejlig dag i C.A.R. hvor rigtig mange mødte op til overrækkelsen af de 10.000 kr. Tak til alle dem der kom. Ud over den pris vandt vi også ”Giv et skulderklap prisen” som Nordeafonden har. Det var vores borgmester Poul Lindor som havde indstillet os til prisen som vi vandt fra Roskilde. Så der var vi til en fin reception sammen med vindere fra Frederikssund, Greve, Lejre og Egedal. Her overrakte Borgmesteren og Nordeas områdeleder 5000 kr. til os. Så er C.A.R. blevet et kendt navn bland Roskilde kommune og i FCR ( Frivillig Centeret Roskilde), hvor vi har været nede og fortælle lidt om, hvad vi laver og hvordan vi gør for at give andre inspiration til og gøre en forskel i vores lokal miljø.

Men vores største udfordring er at vi kommet til det man kalder fase 3. Fase 1 er hvor man får en ide. Fase 2 er hvor man udvikler og Fase 3 er så der, hvor tingene kommer i rutine. Men vi ville gerne skridtet videre. Vi vil ikke kun være et værksted men også et værested. Vi vil gerne til Fase 4 og virkelig gøre en forskel for de unge, for familierne og de ældre. Vi vil gerne kunne hjælpe kirkens medlemmer mere og nå vores lokalmiljø bedre. Og det kan vi kun hvis vi udvider.

Så 2011 kommer til og stå meget i drømmenes og ideernes tegn. Vi vil gerne bygge ud men hvor meget og hvordan osv. skal vi i gang med og udvikle på nu. Det vil den nye bestyrelse, menighedens ledelse og du være med til at bestemme. Så vi gør stadig en masse for at sætte C.A.R. på Baptistkirkens og kommunens dagsorden. Men tak til alle der har brugt C.A.R. i 2010 og jeg håber meget, I vil bruge det endnu mere i 2011 og fortælle om os til venner og bekendte.

Hvis du ønsker og give en gave til projektet kan du gøre det på Reg. Nr.: 9304 Konto Nr.: 4573881198 hvor alle penge vil gå ubeskåret til C.A.R.

Du er også velkommen til og kontakte Janus Maigaard på tlf. 60 83 53 33 eller tjek www.autostyling.dk

Ingen kommentarer: