fredag den 27. november 2009

Spejderne på kredsweekend

Diamanten Afrikas Stjerne?? Hvordan den så ud var der ingen der viste, men alle var enige om at den skulle findes - især de små var klar til en hel weekend på skattejagt.

Fredag d. 13. okt. kl. 17.30 gik jagten ind i ROAR hytten i Lyndby. Holdene fik tildelt "diamanter" i forskellige former og farver, hver med forskellig ukendte værdier. Holdene lagde hver især en strategi for, hvilke diamanter der havde størst værdi og hvilken der var Afrikas Stjerne og dermed værd at samle på.

Med kort og kompas i hånden gjaldt det nu om at finde Afrikas Stjerne, selve Ngjambo´s stammes livskilde. Vi blev stillet overfor et utal af udfordringer, som blev belønnet med diamanter. Holdene måtte efter hver gennemført post vælge 1 ud af 6 poser, hver med forskellige diamanter i. Undervejs kom røvere, som ihærdigt forsøgte at slå en handel af - helst til deres fordel. Forhandlingerne krævede stor snilde, og var ofte meget intense især blandt de store spejdere.

Lørdag aften blev afgørelsens time, og diamanterne skulle værdiansættes. Vinderne med den største samlede værdi blev fundet, men havde nogen fundet Afrikas Stjerne?? Alle sad spændte og lyttede mens Dorthe åbnede bibelen. Jesus var Afrikas Stjerne. Han er vores kompas og vores støtte når vi står overfor en udfordring. Han er vores Livskilde...

Så kunne festen begynde Afrikas Stjerne var fundet, festmåltidet blev tilberedt uden jævning i sovsen men hvad betyder jævning når substansen af lejrens indhold på alle måder var SUPER.

Søndag formiddag indløste alle returbilletten, tilbage til de kølige nordiske himmelstrøg, dog med stor protest fra Marcus, debutant og yngste spejder i kredsen.

Ingen kommentarer: