fredag den 22. juli 2011

Claus talte og IKON spillede

Torsdagens program på missionstævnet havde et kraftigt Roskilde-islæt. Til formiddagsmødet talte Claus Bækgaard om "Den vigtige prioritering - om at eje, forvalte og leve uden bekymring" Udgangspunktet var ligesom på de øvrige formiddagsmøder bjergprædikenen fra Matthæusevangeliet. Claus talte levende og engageret, og hans indlæg var inspirerende og vakte til eftertanke - ikke mindst spørgsmålet: hvad er vigtigt for dig; hvad bruger du din tid på. Torsdag aften var "vores" dygtige band IKON på scenen, hvor de spillede de fire sange fra den CD, de udgav sidste efterår. Og det gjorde de godt; afslappet men kompetent, præcist og med indlevelse. IKON spiller igen fredag aften.

torsdag den 21. juli 2011

Det sociale midtpunkt

Traditionen tro er der en stor gruppe fra Roskilde Baptistkirke på missionsstævnet, i år ca. 50 personer. Og den store pavillion på Roskildegade er som altid det sociale midtpunkt. Her mødes man og snakkker og hygger sig og drikker kaffe. Meget kaffe, hele tiden... ser det ud til. Også campingområdets brandvagter har fundet ud af, at her er godt at være, når de er ude om natten. I år er der kommet nye rispapirlamper, så belysningen er lidt hyggeligere end før. Så mangler vi bare varme og rindende vand.

onsdag den 20. juli 2011

Missionsstævne 2011

Årets missionsstævne i Mariager er i gang med ca. 950 deltagere. Årets tema er "Jorden er fuld af Guds herlighed". Vejret er blandet dansk sommer, men stemningen er i top. Programmet er omfattende med noget for alle aldersgrupper. Om formiddagen er der undervisning, og her er et af emnerne (for de voksne) bjergprædikenen; spændende. Eftermiddagen er forbeholdt forbundsmøder og aktiviteter af mere rekreativ karakter, feks. mountainbike-løb i Rebild.
Om aftenen er der igen møder. Undervisningen har indtil nu været af høj kvalitet med spændende og engagerede taler, som har noget på hjerte. Det lover godt for resten af ugen.

mandag den 11. juli 2011

Netkirken - inspiration på nettet

Der sker jo ikke så meget i vores kirke her i ferietiden, så hvis du savner en god prædiken eller anden inspiration, kan du feks. besøge Netkirken.dk. Denne hjemmeside er et samarbejde mellem flere frikirker, bla. Roskilde Baptistkirke. Tjansen som net-præst går på skift, så en gang imellem har Ole eller Claus Bækgaard herfra den, og der er også nogle af deres prædikener. Siden er omfattende, men overskueligt og enkelt opbygget, og der er meget godt at læse; man kan endda få forbøn. Det kan varmt anbefales at besøge netkirken.dk.