søndag den 25. juli 2010

Missionsstævne 2010

Årets missionsstævne sluttede i går, men billedet herover er taget efter stævnets åbningsmøde sidste søndag og viser en stor del af deltagerne. De to forrige indlæg på bloggen kunne give indtryk af, at missionsstævnet mest var hygge og socialt samvær. Det var det naturligvis ikke kun. Der var et bredt, varieret program for alle aldersgrupper; både fysiske aktiviteter, f.eks. fodboldkampe og sponsorløb, og også en masse undervisning med engagerede og inspirerende undervisere. Tusind tak til arrangører, medarbejdere og alle jer andre, der gjorde missionsstævnet til en god oplevelse.

onsdag den 21. juli 2010

Hvad skal man dog finde på?

Ja først er det jo vigtigt, at rammerne er i orden og her er det altid rart med en hjælpende hånd.
Så kan man gå til noget god undervisning. Men man kan jo også glæde sig over, at der er reklame for børnefesten i Roskilde Baptistkirke den 11. september.
Efter noget mere god undervisning kan det så være, at man trænger til at komme ud i det gode vejr.

Missionsstævne i Mariager

I denne uge er der Missionsstævne i Mariager under overskriften Gå efter kærligheden. Det slutter først på lørdag, så hvis man har lyst, kan det stadig lade sig gøre at deltage. Roskilde Baptistkirke er også i år godt repræsenteret, idet ca. 50 personer herfra er med. Derfor gør den 8 m lange pavilion på "Roskildegade" god fyldest som det sociale centrum, hvor der næsten altid er nogle tilstede. Her mødes man til afslapning og hygge...nåh ja, og spisning.