torsdag den 23. april 2009

Er du godt kørende?

Under dette motto inviterede C.A.R. (Christian Are Reparing) til en udvidet servicedag, hvor der var mulighed for at få gået sin bil eller cykel efter. Der blev skiftet til sommerdæk, biler og cykler smurt og tjekket, pærer og olie blev skiftet og ikke mindst - der blev hygget, drukket kaffe og spist kage. Mange stoppede op på vejen og fik sig en god sludder.

Sammenspil for børn

Fredag den 17. april samledes en god gruppe børn i alderen 9 til 14 år. Formålet var at lære at begynde at spille og synge sammen. Der var flere på klaver og keyboard, samt trommer, bas, guitar, tværfløjte og sang. En rigtig hyggelig aften, hvor der er ingen tvivl om, at flere af kirkens fremtidige lovsangsledere og musikere var at finde. Et par af de ældre fra menigheden, sørgede for vafler og is til aftenens deltagere.
Det lover godt for fremtiden, med sang og musik i kirken. PS! Der var dog ingen, der havde mod på orglet :-)

onsdag den 22. april 2009

Skærtorsdag nadverfejring

Begivenhederne som skete i påsken for snart 2000 år siden, blev skærtorsdag aften mindet ved den udvidede nadverfejring. Gennem sange, musik, skriftlæsninger, refleksioner og nadverfejring, var der fokus på hele lidelsens budskab. Traditionen tro, som vi har udviklet den i kirken gennem de sidste år, stod der som afslutning blot et levende lys tilbage ved korsets fod. Dette stod som en vågelampe, der symbolsk stod tændt frem til påske morgen, som et tegn på, at mørket ikke fik bugt med lyset. I år blev aftenen skabt i fællesskab med vores venner fra Roskilde Frikirke. En stor tak til enhver der deltog og til dem der var med til at skabe denne helt specielle aften.