tirsdag den 24. januar 2012

Nyt Alpha-kursus

I morgen aften fra 19.00 - 20.30 har vi introduktion til Alpha-kursus, som starter op mandag 13. februar. Alpha er et grundkursus i kristendom og er meget benyttet både her hjemme og i udlandet. Selv om det vel egentlig er beregnet til nye kristne og folk, der bare er nysgerrige, kan alle have glæde af det. Du kan tilmelde dig og høre mere hos Sabine Minck på tlf. 20491755 eller sabine.minck@email.dk. Her kan du læse mere om, hvad det hele går ud på.

Vil du synge gospel?

I aften starter Roskilde Gospel Choir sin forårssæson her i kirken. Der er to muligheder: 17.00 - 19.00 og 19.30 - 21.30, og det skyldes korets størrelse; ca. 300 personer. Men der er også plads til dig. I aften og de to følgende tirsdage kan du gratis prøve, om det er noget for dig. Der kræves ingen særlige forudsætninger udover lyst til at synge. Og husk: at synge gospel giver energi og livsglæde. Læs mere her.

søndag den 8. januar 2012

Velkommen til 2012

I dag holdtes årets første gudstjeneste, for selv baptister kan næppe lokkes i kirke søndag 1. januar. Der var godt fyldt op, og det blev en god gudstjeneste med nadver, en god prædiken og gode salmer og lovsange. Efter gudstjenesten var menighedsrådet traditionen tro vært ved en reception, hvor der kunne siges tak for det gamle r og held og lykke i det nye. Herfra ønskes alle Guds fred og velsignelse i det nye år.