søndag den 27. februar 2011

Fastelavn og julemarked

Fastelavn og julemarked, har det noget med hinanden at gøre? Ja, i hvert fald i år, for mandag 14. februar var der hyggeaften for de, der var med til at arrangere og afvikle julemarkedet. 28 personer mødtes i fællessalen og fik noget godt mad og sang nogle sange. Bagefter blev der slået katten af tønden, og kattekongen og -dronningen kan ses på billedet her. Kl. 21.00 sluttedes af med en kop kaffe. Humøret var højt, og alle havde en dejlig aften.

mandag den 21. februar 2011

En lille påmindelse

Så er vi startet på den sidste uge, hvor man kan tilmelde sig årets menighedslejr. Hvis du endnu ikke er tilmeldt, så skynd dig at gøre det; det bliver en god weekend. Tilmelding kan ske på nettet her, eller i kirken efter gudstjenesten på søndag den 27., hvilket også er sidste tilmeldingsmulighed. Husk: man er først tilmeldt, når man har betalt.

søndag den 20. februar 2011

Bedemøder

I efteråret startede "Bøn og lovsang på tværs". Det er der stadig tirsdag kl. 15.00 - 16.00, men måske er det værd at gøre opmærksom på, at der også er andre bedemøder. Om onsdagen kl. 16.00 er der "Bøn for børn", og som navnet antyder, er der her fokus på forbøn for børn. Senere, kl. 16.30, er der et andet bedemøde, som er for mænd. Fredag formiddag kl. 10.15 har vi bedemøde for kvinder. Så har du tid og lyst, er du hjerteligt velkommen.

onsdag den 16. februar 2011

Ungdomscenter på Børnehjemmet Emmanuel

Børnehjemmet Emmanuel i Honduras ønsker at opføre et Community Center, der skal hjælpe unge med at skabe sig en tilværelse efter en opvækst på børnehjemmet. Det er ofte en stor omvæltning. Roskilde Baptistkirke vil i samarbejde med Baptistkirken i Danmark og Baptisternes Børne- og ungdomsforbund indsamle 70.000 Kr, og Roskilde Baptistkirkes mål er at indsamle 55.000 Kr på tre uger.

Her kan du se mere om, hvordan du kan hjælpe, og her kan du læse mere om Børnehjemmet Emmanuel.

Pressemeddelelse fra Ikon

Roskildeband klar til debut.

Seks unge musikere står klar med deres første musikudgivelse, ep'en "The Beautiful Fall".
Ep'en rummer fire numre, der lige fra de dansable beats, der rykker fødder og drømme, til de sfæriske vokaler, der vækker eftertænksomheden, omfavner lytteren med et melodiøst pop-univers.
Debutudgivelsen er kulminationen på et projekt, hvor nogle unge fra ungdomskirken WaterWalk i Roskilde gik sammen om at starte bandet "Ikon". Nu står de seks 17-20-årige klar med et resultat efter et intenst efterår i øvelokale og studie.
"Vi har alle udviklet os rigtig meget gennem arbejdet med sangskrivning, musikalsk udtryk og det at være i studiet" fortæller Christoffer Wilki, der sammen med en anden Roskilde-musiker, Hans Krabbe Maigaard, er foregangsmænd i bandet.
Og nu glæder de sig bare til at fyre den af på landets landeveje. Overskuddet går til et udslusningsprojekt på børnehjemmet Emmanuel i Honduras. Få mere information om Ikon her.