søndag den 31. oktober 2010

Reception for Rino

I dag efter gudstjenesten var der reception for ungdomspræst Rino Pagels. Rino har ydet et kæmpe arbejde med de unge, f. eks. i Way-Out og WaterWalk, men er nu ikke længere ansat i kirken. Heldigvis fortsætter han på frivillig basis arbejdet med teenagerne. Rigtig mange mennesker kiggede ind og hilste på i dag. Vi siger tusind tak for den flotte indsats, og ønsker Rino og hans familie alt godt fremover.

mandag den 11. oktober 2010

Forandringsprocessen fortsætter

Arbejdet med forandringsprocessen er fortsat i gang. Arbejdsgrupperne mødes fortsat og snakker om deres indsatsområde, og procesgruppen holdt også møde her til aften. Hvad de snakkede om, kan jeg kun gætte på, men det har helt sikkert været spændende og af betydning for vores kirkes fremtid. Som det ses var der en fin stemning, og det er som bekendt altid godt. Jeg glæder mig til at høre nyt og til at se, hvad processen ender med.

Julen varer længe

Det kan ikke nægtes - julen nærmer sig, så det gør det årlige julemarked også. I år bliver det lørdag den 27. november. Der bliver selvfølgelig ikke noget marked, hvis der ikke er noget at sælge, så allerede nu er der godt gang i produktionen af juleting. Mandag aften mødtes en række piger og damer og arbejdede under hyggelige former. Det kan allerede nu røbes, at der bliver lavet mange fine ting. Hvis du kunne tænke dig at lave julepynt, er der mulighed igen mandag den 25. oktober kl. 19.00.

Nødhjælp til Letland

I går søndag pakkede kvindekredsen tøj og legetøj til Letland. Det gør de et par gange om året, og meldingerne fra Letland er, at der er god brug for hjælpen. Denne gang blev det til 41 kasser, som sendes af sted. I Letland distribueres hjælpen af et par lokale baptistkirker, så det er et godt eksempel på kirkeligt samarbejde på tværs af landegrænser.

søndag den 3. oktober 2010

Nyt fra Emmanuel - Caféen i dag

Som bekendt er Merethe, Jordan og deres familie i Danmark for tiden, og denne gang har de et par gæster, Karla og Josue, med. De fortalte om deres opvækst, hvor de begge har oplevet svigt fra deres forældre. Det var derfor en omvæltning for dem at komme til Emmanuel og opleve kærlighed og at deres basale behov blev dækket. Merethe og Jordan fortalte bla. om, hvordan de gennem det sidste år har fået en stærkere tilknytning til menigheden, ikke mindst fordi nogle medlemmer herfra havde besøgt dem i Honduras. Børnehjemmet er taknemmelig for støtten herfra. Der er stadig brug for den.

lørdag den 2. oktober 2010

Gå efter kærligheden - i Caféen

I går aftes var der et kvindearrangement i kirken, og det handlede om, hvordan vi forstår kærlighed. Psykolog Pia Pipenbring fortalte om de fem kærlighedssprog: fysisk berøring, anerkendende ord, tid til hinanden, gaver og tjenester. Der var mulighed for at lave en test, der viste, hvilket sprog, der passede en bedst. Med mere end 60 deltagere var arrangementet en ubetinget succes....siger min kone.