tirsdag den 28. september 2010

Hvad gik pengene til?

I juni holdt børnekirken som bekendt sponsorløb til fordel for børnehjemmet Emmanuel i Honduras. De "indløbne" penge er blevet bugt til en kopimaskine til administrationen i børnehjemmets skole. Emmanuel takker for støtten. Da et billede af en kopimaskine er lidt kedeligt, er her i stedet et af en af Emmanuels trofaste medarbejdere. Husk også at på søndag kl. 13.00 i caféen kan du høre nyt fra Honduras.

søndag den 26. september 2010

Besøg af Tony Acheampong

I dag havde vi besøg af Tony Acheampong fra International City Baptist Church i Hvidovre. Kirken er en migrantkirke og arbejder på at få en afdeling her i Roskilde. Dette sker i samarbejde med Roskilde Baptistkirke, og der er allerede en gruppe afrikanere, der hver søndag mødes her i kirken. Tony fortalte om sit kald og arbejde som missionær. Senere holdt han en god og spændende prædiken om forskellen på en død og en levende kirke, kirkens forhold til den herskende kultur og om den enkelte kristnes ansvar for at vidne om Jesus.

søndag den 12. september 2010

Et brag af en fest

I går var der børnefest her i kirken, hvor Upside Down Band optrådte med dans, musik, konkurrencer og lidt undervisning, og det gjorde de godt; der var gang i den. De havde bl.a. medbragt Danmarks største bibel; der var endda en dør i den. Der var også mulighed for at lege udenfor, hvilket mange selvfølgelig benyttede sig af. Al den aktivitet giver en god appetit, men heldigvis kunne man få pølser og kartoffelsalat eller en hapsdog. Både cafeen og kirkesalen var festlig pyntet op i dagens anledning. Børnefesten var en succes og alle havde en god dag.

Forberedelserne har krævet meget arbejde, så tusind tak til jer, der løftede den store opgave, og også tak til alle, der gav en hånd med ved selve arrangementet.

mandag den 6. september 2010

Gudstjeneste med Poul Kirk

I går søndag 5. havde vi besøg af Poul Kirk, der bla. er redaktør af bladet Domino, som udgives af Frikirkenet. Han fortalte om bladet, som i de næste fire numre, også har artikler på engelsk i et forsøg på at bygge bro mellem "gammeldanske" og "nydanske" menigheder, hvilket er vigtigt og vil blive en berigelse for det kristne Danmark. Poul fortalte også om Frikirkenets pressetjeneste og dens vigtige arbejde som medievendt talerør for frikirkerne. Søndagens prædiken var også Pouls opgave, og han talte godt, personligt og gribende om trængsler, om at føle sig utilstrækkelig og om at løsningen og trøsten findes i at følge Jesus.