fredag den 3. juli 2009

Katolsk besøg i Roskilde Baptistkirke

Søndag den 28. juni gæstede diakon, Kaare Nielsen, vores kirke. Kaare arbejder til dagligt i den katolske organisation, Missio, og har et stort hjerte for at hjælpe menigheder i arbejdet for at opbygge Guds Rige i verden. Kaare udfordrede os som menighed til at forstå, at hvis ikke vi forstår vores kaldelse til at give det glade budskab vi har modtaget videre, så har vi slet ingen berettigelse som kirke.
Kaare afsluttede med en bøn, som nogen efterfølgende har efterspurgt. Bønnen lød:

Herre Jesus Kristus.
I denne morgens stilhed kommer jeg ydmyg og fuld af tiltro til dig
for at bede om din fred, din visdom, din kraft.
Lad os se verden med øjne, der er fulde af kærlighed.
Lad os modtage alle mennesker som dem du vil elske gennem os.
Lad os tjene dem med hengivenhed og fremme alt det gode,
du har lagt i dem.
Lad vore ord udstråle mildhed. Lad hele vort væsen stifte fred.
Lad kun tanker, der er til velsignelse, komme op i os.
Lad vore ører være lukkede for al nedbrydende kritik.
Lad vore tunge tjene til at fremhæve det gode.
Men frem for alt, Herre, lad alle dem, der møder os,
erfare din kærlighed og dit nærvær.
Herre, lad os i løbet af dagen åbenbare dig.
Amen.

SommerGrill

Årets "SommerGrill" events startede tidligt i år - faktisk allerede samme fredag, som skolerne gik på sommerferie. SommeGrill betyder, at der hver fredag aften - gennem hele sommeren - er åbent i en af "menighedshaverne". Alle er velkomne og man medbringer selv kød til Grillen, drikkevarer og en ret til det store fælles "tilbehørsbord". Aftenen står så ellers på hygge og samvær. Læs mere her om, hvor der er SommerGrill næste gang. SommerGrill

Stor børnefest

Lørdag den 20. juni var der inviteret til stor børnefest i kirken. Ca. 50 børn deltog i en herlig dag, startende med en underholdende børnegudstjeneste, hvorefter festen fortsatte udendøre. Der var div. aktiviteter og naturligvis også en stor hoppeborg. Vejret var med os, og efter en hyggelig grill middag, fortsatte festen i Roskilde Badet, som vi havde lejret til dagens anledning. Arrangementet var arrangeret i et samarbejde med Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund, samt Roskilde Frikirke og Missionsforbundet i Osted. Mange har allerede spurgt efter, hvornår vi laver et lignende arrangement igen - så mon ikke det vil ske igen?