fredag den 25. april 2008

WaterWalk:Sport d. 4. maj!

Søndag d. 4/5 dannede Hedegårdskolens idrætsanlæg rammerne for en aktiv og forfriskende eftermiddag, hvor det sportslige fællesskab var i centrum. Der blev spillet en masse og hvor var det fantastisk hyggeligt at være sammen i det gode vejr!
Næste gang (Søndag d.8 juni kl.14 ved Baptistkirken) håber vi på endnu flere deltagere i ALLE aldre :)

MVH - WaterWalk:Sport-Teamet
(Christoffer Wilki, Magnus Wiik, Benjamin Larsen og Jakob Christensen.)

MandeEvent d. 31 maj!

Lørdag d. 31 maj vil der igennem underholdning, undervisning, tilbedelse og netværk blive sat fokus på at udruste og udfordre mænd til at finde deres fulde potentiale.

Dagen vil starte kl. 14 hos Christoffer Wilki på Bondeskovgaard (Hestehavevej 40, Osted) hvor sport, øksekast, bue-skydning, markræs og softgun vil være omdrejningspunkterne for et fedt og yderst skægt samvær på tværs af aldre!

Kl. 18 er der forberedt en rigtig herre-middag i kirken som vil blive efterfulgt af undervisning, tilbedelse og endnu mere samvær.

Målgruppen er mænd fra 18-99 år. Prisen vil være 50 kr. for mad.

Tilmelding inden d. 25 maj til Christoffer Wilki (30706027 / chris87nielsen@hotmail.com).

tirsdag den 22. april 2008

reflekt release party

reflekt udgiver nu deres første fulde album. 11 sange skrevet med passion, ydmyghed, ærlighed og dybde. Toner og arrangementer som taler sit tydelige sprog om et band der har udviklet sig enormt.

D. 25 maj kl. 19 på Gimle (Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde) kan du opleve sangene for første gang, købe cd'en og få en hyggelig aften! Der er gratis entre og vi håber at se dig :)

søndag den 20. april 2008

Menighedsweekend den 18. til 20. april

I en weekend med høj sol og godt vejr, drog godt 110 glade personer på menighedsweekend på Hvidekildelejren i Kagerup. Temaet var "Hvor er vi på vej hen?". Der blev hygget, dyrket sport, drukket kaffe, tilbedt, bedt, samtalet og modtaget en masse god undervisning. Jan Haslund Thomsen stod for undervisningen, og mange tanker blev sat i gang hos deltagerne. Der var i år ikke mindre end 50 deltagere i alderen 0 - 25 år. I nedenstående videoklip kan du se noget af det, der blev arbejdet med på weekenden. Vel mødt i weekenden den 27. - 29. marts 2009, hvor Hvidekilde igen vil danne rammerne om vores næste menighedsweekend.
Skriv gerne en kommentar om hvad du oplevede på weekenden, hvad fik du ud af det, ros til arrangementgruppen eller kokken el.a.

søndag den 13. april 2008

"Soaking" i Herren

"Soaking" betyder slet og ret, at ligge noget i blød. Soaking i Herren er derfor at fylde sig helt og fuldt ud med Gud. Ved gudstjenesten den 13. april havde vi besøg af Kelley Warren og Rob Augi (USA). Begge har gjort tilbedelsen af Gud og særligt "Soaking" til deres livsstil. Ved gudstjenesten delte de dels om deres egen erfaring med fællesskabet med Gud, og dels ledte menigheden ind i en dyb tilbedelse af Gud. Det blev til en lang, men skøn formiddag, hvor mange virkelig kom til at opleve hvilen og trygheden ved at være i Gud. Rob og Kelley har hver for sig udgivet flere CD'er og til efteråret skulle der komme den første CD'er, hvor de er sammen. Du kan bl.a. høre en smagsprøve af Kelleys musik her!

søndag den 6. april 2008

Vores vej - vores ansvar

Under dette tema, gik ca. 20 unge fra WaterWalk i gang med at feje hele Vindingevej - vejen hvorpå kirken ligger. Anledningen var, at vi i kirken havde temaet "Vores vej - vores ansvar". For at synliggøre dette på en "jordnær" og relevant måde, var ideen til dette event opstået. Handlingen blev godt modtaget af naboerne, der lige skulle høre, hvad dette nu lige handlede om, og hvorfor vi gjorde det. Nogle kom endda med kage til de aktive unge.