fredag den 7. september 2007

Udfordringen tager WaterWalk op

Foto: Udfordringen (c) Per Bækgaard
Ugeavisen, Udfordringen, skriver i denne uge en god beskrivelse af sidste WaterWalk:unite, samt hele visionen bag WaterWalk. Læs Udfordringens stykke her.

torsdag den 6. september 2007

Ny single fra 'reflekt'

'reflekt' var i studie i august, hvor de indspillede deres nye single "mirror generation". Du kan downloade sangen på http://www.rocknsoulrecords.dk/. Bandet skal så i studie igen i marts måned, hvor de skal indspille et album der vil kunne købes til maj næste år. Glæd jer.

onsdag den 5. september 2007

Gospelkor fik en flyvende start

Efter i mange år at have sukket efter et gospelkor i kirken, er det nu blevet en realitet. Den nyopstartede organisationen, Heartbeat Gospel, startede tirsdag den 4. september Roskilde Gospel Choir i kirken. Det var med spænding vi så frem til, hvor mange der ville dukke op ved denne første øveaften, hvor tilmelding ikke var nødvendig. Ikke mindre end 77 korsangere kom. Stemningen var høj, og mange havde lyst til at inviterer venner og bekendte med. På alle måde en flyvende start. Frem til og med tirsdag den 18. september, er det muligt at komme med i koret. Mød ganske enkelt op tirsdag kl. 19.00 i kirken.
Søndag den 2. september havde vi "kick off" til et 40 dages forløb, hvor vi gennem temagudstjenester, daglige andagtsstykker og ugentlige gruppesamlinger, sætter fokus på temaet "Livet er en gave!" Mere end 100 personer er tilmeldte i 12 grupper. Vores kreative team sikre, at det bliver nogle inspirende gudstjenester. Har du haft nogle gode oplevelser, vidnesbyrd, kommentarer til materialet og forløbet, så tøv ikke med at give din mening til kende.

WaterWalk

Så er vi startet op efter ferien, hvor vi have en utrolig god aften lørdag den 1. september. Aftens team var ”super size me” om hvilket potentiale Gud ser i os. Vi var mange sammen, og havde en aften hvor Gud og fællesskabet var i centrum. Der er sket en del nyt efter ferien. Vi har fået udvidet vores lovsangsgruppe, og har startet noget op der hedder WaterWalk#sport, hvor i en søndag hver måned tager ud og har en sportsdag sammen.
Der er også WaterWalk#weekend 16-18 november. Det har været en spændende opstart, og vi glæder os til et nyt WaterWalk år.

Praise i Parken

(Foto: reflekt (c) Per Bækgaard)
Lørdag den 1. september inviterede en rækker frikirker fra Roskilde og omegn til "Praise i Parken" - nærmere bestemt, i amfiteateret i Folkeparken. Kirken her var en af medinitiativtagerne. Da skyerne hang noget lavt inden, var det svært at bevarer optimismen hele formiddagen. Alligevel satsede vi - og sikke et held. Solen brød igennem og det samme gjorde lovsangen og tilbedelsen. Mere end 100 personer trodsede de tunge skyer og fandt vejen frem til Folkeparken. Foruden lovsang, ledt af vores eget hus band - reflekt - medvirkede Magnus Jacobsen og Victor med deres bugtaleri, Bounce - en dansegruppe fra Roskilde Frikirke, Impact Praise (Impact Church), nogle solister og Claus Bækgaard talte. Alt sammen bundet sammen med Solvej Allen (Vinyard) og Henrik Friberg (Roskilde Frikirke) som mødeledere. På alle måder en "fed" og opløftende oplevelse, hvor Gud blev ophøjet. Som frikirker i Roskilde har vi virkelige noget at byde på - og det skal hele vores skønne by få at høre.